Ledelse i den offentlige sektor

En række podcast med det formål at nuancere den brydningstid vi menneskeligt og teknologisk er vidne til på det danske arbejdsmarked, hvor flere bryder normen om et 8-16 job, hvor organisationers evner til at være bæredygtige økosystemer bør være centralt fokus, og hvordan platforme og gig-økonomi får stor indflydelse på arbejdslivet, adgang til kompetencer og samfundsøkonomien.

Louise Møller, Co-founder & Partner af Re-LAB og BETRUST. Afsnittet er også udgivet ved Impact Insider.

I dette afsnit taler jeg med Bo Leervad fra Holstebro kommune om ledelse i den offentlige sektor, og om at være bedre til at vise sårbarhed, mod og lysten til at indgå partnerskaber for sammen at løse samfundsmæssige problemer. Vi taler om positiv psykologi, som vi begge har en master i og om økonomien i vores velfærdsstat.

    relaterede artikler

Hvad betyder regenerativ?

Whitepaper “HVAD BETYDER REGENERATIV?” med fokus på lederen som facilitator af økosystemer, regenerative principper og anbefalinger til at arbejde med disse i virksomheder.

Impact ledelse er indvirkning, indflydelse og inspiration

Vi er kommet til anden artikel om impact ledelse, som fortsat er sat under luppen her hos Impact Insider. Siden sidste artikel har jeg fået spændende tilbagemeldinger, feedback og input til de kommende artikler.

Arbejde i forandring: Fremtidens økosystemer og arbejdsformer

I denne kronik kigger jeg nærmere på netop nogle af de tendenser, vi ser inden for moderne arbejdsliv og arbejdsmarkedsudvikling, såsom udviklingen af flere forskellige arbejdsformer og forskning i fremtidens arbejdsstyrke.

Kontakt

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe eller tale med os om arbejdsliv, ledelse og organisationsudvikling, så skriv gerne til os på hello@re-lab.dk.

Her kan du også lave en forespørgsel på et inspirationsoplæg eller et skræddersyet foredrag.

Re-lab
Telefon: + 45 25335144 / +45 93861871
Mail: hello@re-lab.dk
Cvr: 44675196