Den 3. sektor og falske sandheder om os selv

En række podcast med det formål at nuancere den brydningstid vi menneskeligt og teknologisk er vidne til på det danske arbejdsmarked, hvor flere bryder normen om et 8-16 job, hvor organisationers evner til at være bæredygtige økosystemer bør være centralt fokus, og hvordan platforme og gig-økonomi får stor indflydelse på arbejdslivet, adgang til kompetencer og samfundsøkonomien.

Louise Møller, Co-founder & Partner af Re-lab og BETRUST. Afsnittet er også udgivet ved Impact Insider.

Esther er nyuddannet i socialt iværksætteri og er ved at finde ud af hvor og hvordan hendes profil ‘passer ind’ i det nuværende arbejdsmarked. Hun øver sig i sin elevatortale, men ved at hun i hvert fald er en slags detektiv og at vi skal sætte vores tempo ned. Hun er hundredmetermester i at kende nærmest alle kooperativer, sociale entreprenører og andelsforeninger i København og har selv med-startet Social Sensemakers som et gå-netværk. I afsnittet vil du høre om sund grænsesætning, hvorfor begrebet ”udsatte” er et vi alle skal forholde os til uagtet vores oplevede sociale status, hvad den 3 sektor kan og dets værdi og hvorfor vi fortæller falske sandheder om os selv.

    relaterede artikler

Wellbeing economy og livskvalitet

Michael er tidl. senior analytiker ved HappinessResearchInstitute og ved en del om økonomi, beregninger og livskvalitet. Og netop livskvalitet er dette afsnits emne, hvor jeg sammen med Michael sætter fokus på, hvad og hvordan livskvalitet måles ...

Fremtidens arbejdsliv: Er du leder af et ego-system eller et øko-system?

STRUKTUR-KULTUR: Hvordan frisat og ledelsesløs organisering kan løse nogen af nutidens implementerings-, trivsels og samarbejdsudfordringer

Arbejde i forandring: Fremtidens økosystemer og arbejdsformer

I denne kronik kigger jeg nærmere på netop nogle af de tendenser, vi ser inden for moderne arbejdsliv og arbejdsmarkedsudvikling, såsom udviklingen af flere forskellige arbejdsformer og forskning i fremtidens arbejdsstyrke.

Kontakt

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe eller tale med os om arbejdsliv, ledelse og organisationsudvikling, så skriv gerne til os på hello@re-lab.dk.

Her kan du også lave en forespørgsel på et inspirationsoplæg eller et skræddersyet foredrag.

Re-lab
Telefon: + 45 25335144 / +45 93861871
Mail: hello@re-lab.dk
Cvr: 44675196